31 Ocak 2023 Salı

1993 yılında sırra kadem bastı! 30 yıldır ne duyan ne de gören var

1993 yılında sırra kadem bastı! 30 yıldır ne duyan ne de gören var: İskoçya'da Peter McGuire, isimli 21 yaşındaki genç 1993 yılında gizemli bir şekilde ortadan kayboldu. Aradan geçen 30 yılda ailesiyle hiçbir temasa geçmeyen İskoçya’da Peter McGuire, isimli 21 yaşındaki genç 1993 yılında gizemli bir şekilde ortadan kayboldu. Aradan geçen 30 yılda ailesiyle hiçbir temasa geçmeyen Peter, hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Söz konusu gelişme İngiliz basınında kısa sürede gündem oldu.

30 yıl geçmesine rağmen sır olayı araştırmaya devam eden dedektifler, konuyu henüz aydınlatmayı başaramadı. Ancak dün üst düzey bir dedektif, basına verdiği demeçte, Peter’ın hayatta olduğuna inandığını söyledi.

Gece kulübünde dehşet! 3 çocuk annesini canlı canlı yaktılar

Açıklamanın gündem olması üzerine İskoçya Polisinden Baş Müfettiş Kelly McEwan Peter’ın hayatta olması halinde kendileriyle temasa geçmesini ve bu görüşmenin onun isteği doğrultusunda gideceğini belirterek şöyle dedi:

‘Peter’la onun durumu hakkında konuşup iyi olduğunu belirlemek istiyoruz. Dilerse görüşmemiz gizli kalabilir. Kimseye onun hakkında bir açıklama yapmayız. Dava 30 yıldır sürüyor, Peter’ın öldüğüne dair bir kanıt bulunmadıkça da soruşturma devam edecek’

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder