8 Temmuz 2023 Cumartesi

Online fal

 

Online fal

Tarot falı bakma adreslerimizde iki çeşit tarot bakma yöntemi bulunmaktadır.Bİrinci seçeneğimizde tek kart tarot falı bakmak ikinci seçeneğimizde ise üç kart tarot falı...Sanal kahve falımızda ise seçtiğiniz fincan çeşitine göre içtiğiniz sanal kahveninin yorumları yapılmaktadır.  Fal bakma adresimizde sizlerin keyifli dakikalar geçireceğinize inanıyor ve şansınız açık olsun diyoruz...

https://falcihilal.com/blog/tarot-fali-nasil-bakilir 

Fal bakma

 

Fal bakma

Kahve Falı, Tarot Falı, İskambil Falı ve daha bir çok fal bakabileceğiniz ayrıca Burçların yorumlarını okuyabileceğiniz bir portal olan FalciHilal.com yeni tasarımıyla yayında. İnsan oğlu var olduğundan itibaren sürekli olarak gelecekte yaşanacak olayları merak etmiştir. Bu olaylar arasında özellikle evlilik, iş durumu ve nasip kısmet durumu bulunmaktadır. İnsanın içinde sürekli bu konuları öğrenme isteği bulunmaktadır. Türkiye’de online tarot falı ve fal bakma servisini FalciHilal.com getirmiştir.

https://falcihilal.com/yorumcu/falci-hilal


4 Temmuz 2023 Salı

Haftalık Burç Yorum

 

Haftalık Burç Yorum

Koç: Hedeflerinize odaklanın ve cesur adımlar atın. Enerjinizle başarıya ilerleyin.

Boğa: Sabrınızı koruyun, maddi konularda olumlu gelişmeler sizi bekliyor olabilir.

İkizler: İletişim gücünüzle etrafınızdakilere ilham verin, yeni ilişkiler kurabilirsiniz.

Yengeç: Ev ve aileyle ilgili konularda dikkatli olun, denge sağlamaya çalışın.

Aslan: Özgüveninizi kullanarak parlamanın vakti geldi, kariyerde yükselme şansı yakalayabilirsiniz.

Başak: Detaylara dikkat edin, sağlık ve çalışma alanında dengeyi koruyun.

Terazi: İlişkilerde uyumu yakalayın, ortaklıklarda başarı elde edebilirsiniz.



Akrep: Gizemli bir dönemdesiniz, içsel dönüşüm için derinlere inin.

Yay: Yeni maceralara açılın, öğrenme ve keşfetme zamanı.

Oğlak: Disiplinli ve planlı olun, finansal istikrarı yakalayın.

Kova: Yeniliklere açık olun, özgünlüğünüzle dikkat çekin.

Balık: İçgüdülerinizi dinleyin, yaratıcılığınızla öne çıkın.

Unutmayın, bu sadece kısa bir özet niteliğindedir ve tam bir burç yorumu yerine geçmez. Gerçek bir fal yorumu için benimle irtibata geçebilirsiniz

https://falcihilal.com/blog/haftalik-burc-yorum

 

 

1 Temmuz 2023 Cumartesi

Avrupa Chat

 

Avrupa Chat - GurbetYeri.Org

Avrupa Chat - GurbetYeri.Org

Sevgili Avrupa chat GurbetYeri.Org kullanıcıları sizlere yüksek müsaadenizle biraz Sohbet ile alakalı dilimiz döndükçe gücüm yettiği kadarı ile lukatımında yettiği kadarı ile bir kaç yazı yazmak istiyorum



Avrupa Sohbet nedir? Avrupa Sohbetlerimiz? Sohbet ve esasları?

Avrupa Sohbet hayatımızın her daim en önemli etkenlerindedir ve de Sohbet ne yazık ki herkesle her yerde edilmez en önemli husus ise Sohbet ettiğiniz kişinin sizi anlayıp size saygı göstermesidir .

Sohbet sitelerinin bu konuda en önemli etkeni ise her türlü insanın karşımıza çıkmasına rağmen Sohbetin sadece bizim dilimizden anlayan bize saygı gösteren biri ile edilmesidir ki buda en önemli etkendir.

Avrupa Sohbet ve de Sohbet odalarına dair bir kaç yazımı siz değerli dostlarımızla paylaşmak isterim umarım beğenirsiniz :  Sohbet ederken sen miydin o yada ben sendeki ben miydim hayatımızın en değerli anlarımıydı yoksa hayatta her daim arka planda baktıklarımız mıydı ? Hayatta en değerli anlarımızda varmıydı acaba ben senle beni düşlerken sen her an bitirme kararı ile bitirme anı ile yaşadın ne yazık ki bitirdin bendeki seni hadi gözün aydın.

https://www.gurbetyeri.org/avrupa-chat.html


28 Mart 2023 Salı

Kameralı sohbet

 

Kameralı sohbet

 

Sohbet sitelerinin icerikleri neler olmalı.

 

Selam arkadaşlar.öncelikle Kameralı sohbet içeriği deyince sohbet site içinde bulunan kulanıcılar akla gelir.

 

öncelikle Kameralı sohbet içinde seviyeli cana yakın hoş güzel sohbet olması gerekiri. Bunlardan ziyadede sohbet etiiğin kişiyi canlı görmek sesli sohbet etmekde çok önemli.

 

Kameralı sesli sohbet. Bunun gibi sistemide sizlere sohbetturkiye.net adresi sunuyor bizler sizler için alt yapıdan çalışmaya başladık ve alt yapıyı sağlam temel östüne kurarak sizlerin karşısına cıkma çesaretinde bulunduk.

https://www.sohbetturkiye.net  

Bu konu hakkında internet ortamında bir çok paylaşıma rastlayabilirsiniz. Site konumlarına bakıp, ben de bunlara benzer bir şeyler ekleyip 1.sayfaya çıkarım gibi bir mantıkla olaya yaklaşırsanız işiniz çok zor. Çünkü, sohbet kelimesi yoğun rekabeti olan bir kelimedir ve bir çok hileli yöntemler uygulanarak geçici de olsa ilk sayfalara çıkmanız münkündür. Ancak kalıcı bir sıralama bu şekilde olmuyor ve olması da zaten söz konusu değil. Google web sayfalarındaki konuların ciddiyetine bile bakıyor, en azından bence öyle bir durum söz konusu. Bu durumda bizler ciddi sohbet chat makaleleri yazmalıyız. Özellikle illere yönelik ve sıradan yazıları arama botları görmezden geliyor, indexlese de atıyor 50. sayfaya seyrediyor.

 


Siz bakmayın öyle 2 satır yazıyla kafaya çıkmış sitelere, onları yeninde sonunda google görecek ve filitreye alacaktır.

 

Bizler de google arama motorunda en öst sıralara yükselmek ve orada kalıcı olarak kalmak istiyoruz. Bunun için bizler yanlız Türkiyeye yünelik değilde tüm Dünyaya yünelik 52 Ülkede 44 Dilde sobet etme imkanı sunuyoruz. Yapmanız tek şey www.sohbetturkiye.net adresini ziyeret etmeniz. Saygılarımızla.

https://www.sohbetturkiye.net/sohbet/

 

 

 

Kameralı Aşk sohbet

Merhaba Arkadaşlar,sohbetturkiye.net yönetimi Olarak sizleri Tekrar Bu Sayfamızda görmekten Gurur Duyarız.

kameralı Aşk sohbet sitesi arayan arkadaşlara özel bu makalemizde sizleri bekleyen güzel bayan arkadaşlar ve yakışıklı baylar burada sizleri bekliyor Aşk sohbet yapacak ve sevgi sohbet sitesi olarak sizlere verecek olduğumuz bu hizmet tamamen ücretsiz ve bedava arkadaşlar sizlerin tek yapmasi gereken şey seviyeli ve ideal sohbet sitemizde saatlerce sohbetler yaparak yeni sohbetci arkadaşları bulmak olacaktır.

Güncel sohbet siteleri içinden bizi tercih ederseniz. kameralı Aşk sohbet sitesi arasından en güzel sohbet sitemizin farkını anlayacak ve bizden vazgeçemeyeceksiniz. Her kesime hitap her dile ve dünyanın 52 ülkesine hitap eden sohbet odalarımız sayesinden kalabalık kullanici sayimiz ile birlikte sizlere daha iyi bir hizmet vermekteyiz. sizlere kameralı aşk sohbet olarak sizlere kameralı sohbet canlı sohbet

Başarali bir sohbet sitesi olabilmek için her türlü sohbet kelimesinden sizlere hitap edebilmek için çalimaktayiz. Bize google, yandex arama motorlarından : kameralı aşk sohbet sitesi, aşk çet arkadaşlık,kameralı bedava sohbetturkiye sohbet, sohbetturkiye evlilerle sohbet odaları, kameralı sevgi sohbet , bedava aşk sohbet, Kameralı ücretsiz sevgili sohbet, Kameralı güncel sohbet, Kameralı yeni sohbet gibi bir çok kelimeden bizlere ulaşabilirsiniz.

12 Mart 2023 Pazar

Pik döküm

 Pik döküm


Pik döküm yüksek karbon oranı azaltılarak hususi olarak hazırlanmış sıvı metalin üzerine uygulanan veya spesifik bir kalıba boşaltılan yüksek ısılı fırın yardımıyla hazırlanılır. Bir demir dökme tipi olarak bilinir ve aynı zamanda lif (lamel) grafitli dökme demir ya da kır dökme demir olarak da bilinir. Çelik üretim aşamalarından önceki ilk ürün olan bu hammadde, günümüzde çok sayıda sektörde aktif olarak kullanılmaktadır. Kullanıldığı alanlara göre sınıfları da değişiklik gösterir.

https://www.sferopikdokum.com/



Sfero Döküm

 Sfero Döküm


Sfero Döküm, 1943’te icat edilmiştir. Dökme demirin modern bir yinelemesidir. Dökme demir ve sfero, yapılarında bulunan mikro farklılıklardan kaynaklanan zıt fiziksel özelliklere sahiptir.



Sfero Dökümde bulunan grafit ve karbon pullar halinde bulunur; dökme demir, pozitif sıkıştırma yükü yetenekleri sergiler, ancak doğal gerilme mukavemetinin üzerindeki çekme yüklemesi, çatlakların oluşmasına ve pullanmış grafit mikro yapı içindeki stres noktalarından hızla yayılmasına neden olabilir. Sonuç olarak, dökme demirin neredeyse hiç uzaması yoktur. Kırılgan bir malzemedir ve bu sebeple çekme ve şok yükleme işlemlerinde kullanımı sınırlıdır.

https://www.sferopikdokum.com/

SON DAKİKA: LGS tarihleri belli oldu!

SON DAKİKA: LGS tarihleri belli oldu!: Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yaptığı açıklamada şu bilgileri paylaştı:  "Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınavı, 4 Haziran 2023Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yaptığı açıklamada şu bilgileri paylaştı:  “Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınavı, 4 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştireceğiz. Şimdiden sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.”

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası alınan karar gereği 2023 LGS’de 8’inci sınıfın ikinci dönem konularından soru yer almayacağını anımsatan Bakan Özer, Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzunun 13 Mart Pazartesi günü “www.meb.gov.tr” internet adresinden açıklanacağını belirtti.

11 Mart 2023 Cumartesi

Son dakika! Meteoroloji’den peş peşe uyarılar: Kuvvetli rüzgar, fırtına ve sağanak…

Son dakika! Meteoroloji’den peş peşe uyarılar: Kuvvetli rüzgar, fırtına ve sağanak…: 11.03.2023 13:42 Son Güncelleme: 11.03.2023 13:56Yağışların, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Rüzgarın; kuzey, iç ve batı bölgelerde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (50-70 km/saat), yer yer fırtına şeklinde (70-90 km/saat) beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ÇIĞ TEHLİKESİNE DİKKAT

Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek yamaçlarında çığ tehlikesi riski bulunduğundan dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

 

İETT otobüsü kaza yaptı

8 Mart 2023 Çarşamba

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun: Maden karasından depremin acısına!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun: Maden karasından depremin acısına!: Yerin yüzlerce metre altında çalışan madencilerin hayatlarını emanet ettikleri arama-kurtarma uzmanı kadın madenciler, afet zamanlarında da vatandaşın hayatı8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun: Maden karasından depremin acısına!

7 Mart 2023 Salı

SON DAKİKA: Marmara açıklarında deprem!

SON DAKİKA: Marmara açıklarında deprem!: İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre; Tekirdağ Marmaraereğlisi'nde saat 11.36'da 3.6 büyüklüğünde bir deprem

6 Mart 2023 Pazartesi

Madde madde! Berat Kandili ibadetleri neler? Diyanet Berat Kandili’nde neler yapılır? İşte yapılacak ibadetler

Madde madde! Berat Kandili ibadetleri neler? Diyanet Berat Kandili’nde neler yapılır? İşte yapılacak ibadetler: 11 ayın sultanı Ramazan ayına sayılı günler kala üç ayların ikincisi Şaban ayında idrak edilen Berat Kandili geldi. Af, arınma gecesi olarak kabul edilen11 ayın sultanı Ramazan ayına sayılı günler kala üç ayların ikincisi Şaban ayında idrak edilen Berat Kandili geldi. Af, arınma gecesi olarak kabul edilen gecede sevap bereketinden yararlanmak isteyen kişiler ibadetlerini gerçekleştirecekler. Peki, Berat Kandili’nde neler yapılır?

BERAT KANDİLİ İBADETLERİ NELER? İŞTE BERAT KANDİLİ’NDE YAPILACAK İBADETLER

  • 1- Gece bir saat kadar ibadet etmekle, gece ihya edilmiş olur. Fakat vakti müsait olan, gece daha az uyumalı.
  • 2- Mümkünse din büyüklerimizin kabirlerini ziyaret edip feyizlerine kavuşmalı. Büyüklerimiz için çok dua etmeli.
  • 3- Kendimiz ve bütün müminler için, dua ve istigfar etmeli. Namazdan sonra çok dua etmeli, özellikle hayırlı dua etmeli. Duada ısrar etmeli, yani duayı çok tekrarlamalı. Peygamber efendimizin Berat gecesinde okuduğu, (Allahümmerzuknâ kalben takıyyen min-eş-şirki beriyyen lâ kâfiren ve şakiyyen) duasını çok okumalı.
  • 4- Aile efradıyla merhametli konuşmalı, onlara iyi davranmalı.
  • 5- Kur'an-ı kerim okumalı, özellikle Rabbenâ âtinâ ve Âmenerresûlü'yü çok okumalı.
  • 6- En önemlisi de ilim öğrenmeli, bunun için de Seadet-i Ebediyye ilmihâlini okumalı.
  • 7- Kazası olmasa da çok kaza namazı kılmalı. Namaz dışında secde ederek, secdede dua ve istigfar etmeli, mümkünse toprağa secde etmeli, secdeyi çok yapmalı.
  • 8  Allahü teâlâya hamd ve şükretmeli

5 Mart 2023 Pazar

Meteoroloji’den 29 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı! Kuvvetli rüzgar ve sağanak geliyor

Meteoroloji’den 29 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı! Kuvvetli rüzgar ve sağanak geliyor: Ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu (Karaman dışında), Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Bitlis, Muş, Şırnak veÜlke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu (Karaman dışında), Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Bitlis, Muş, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Genellikle yağmur ve sağanak, batı kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların, Ege, Batı Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz, Ankara ve Eskişehir çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde kuzeydoğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.

3 Mart 2023 Cuma

Dünkü 6’lı masa toplantısında ne oldu? İYİ Parti ne yapacak? Kulis bilgileri…

Dünkü 6’lı masa toplantısında ne oldu? İYİ Parti ne yapacak? Kulis bilgileri…: 6'lı masa toplantısı sonrası dikkatler İYİ Parti'de. Akşener parti kurmayları ile bir araya geldi, değerlendirme yaptı. Neler konuşuldu? Son durum ne? CNN

2 Mart 2023 Perşembe

Berat Kandili önemi nedir? Diyanet 2023 Berat Kandili fazileti ve önemi!

Berat Kandili önemi nedir? Diyanet 2023 Berat Kandili fazileti ve önemi!: Kandil günleri İslam dünyasının ibadet ederek geçirdiği mübarek günler arasında yer alıyor. Yılın üçüncü kandili olarak Berat Kandili her yıl Şaban ayında

28 Şubat 2023 Salı

Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu aşk mı yaşıyor?

Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu aşk mı yaşıyor?: Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı nişanlısı Thor Saevarsson ile evlilik hazırlığı yaparken ayrılmıştı. İddiaya göre çift, Arnavutköy’de gittikleri bir

27 Şubat 2023 Pazartesi

Snapchat Hesap Silme Linki 2023: Kalıcı Olarak Snapchat Hesabı Nasıl Kapatılır?

Snapchat Hesap Silme Linki 2023: Kalıcı Olarak Snapchat Hesabı Nasıl Kapatılır?: Akıllı telefonlar için geliştirilen Snapchat kullanıcıların birbirlerine yazılı metin, fotoğraf, ses ve video göndermesini sağlayan bir uygulamadır. 2011Snapchat Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir?
  • Yukarıda verilen Snapchat hesap silme linkine tıklayın.
  • Snapchat hesap silme sayfasına girin.
  • Kullanıcı adı ve şifreniz ile oturum açın.
  • Tekrardan kullanıcı adı ve şifrenizi girin.
  • Hesabınıza bağlı olan e-mail hesabına gönderilen şifreyi yazın.
  • Ekrana gelen sayfadan hesap silme seçeneğine tıklayın.

26 Şubat 2023 Pazar

Çocuğu olanlara destek verilecek! 3300 TL çocuk desteği PTT’den alınacak! 3300 TL çocuk desteği hakkında tüm detaylar…

Çocuğu olanlara destek verilecek! 3300 TL çocuk desteği PTT’den alınacak! 3300 TL çocuk desteği hakkında tüm detaylar…: Bakanlığın PTT aracılığıyla yaptığı yardımla çocuklu aileler 3 bin 295 TL ödeme alabiliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, çocuklu tüm ailelere 3 bin 295 TL Bakanlığın PTT aracılığıyla yaptığı yardımla çocuklu aileler 3 bin 295 TL ödeme alabiliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, çocuklu tüm ailelere 3 bin 295 TL ödeme yapılacağını açıkladı. 3300 TL desteği PTT’den nasıl alınabilir? Çocuk nafakası için başvuru şartları nelerdir? PTT aracılığıyla kimler nafaka başvurusunda bulunabilir? Detaylar burada…

PTT yardım parası ne kadar?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, çocuklu ailelere ihtiyaçlarına göre ödeme yapılacağını açıkladı. PTT tarafından sağlanacak destek miktarı çocuk sayısına göre değişmektedir. 1-2 çocuklu ailelere 350 TL, 3 çocuklu ailelere 450 TL ödeme yapılıyor. 4 çocuğu olanlara 550 TL, 5 ve üzeri çocuğu olanlara 650 TL destek veriliyor.

PTT nafakası özellikle çocuğu olan tüm ihtiyaç sahibi ailelere verilmektedir. Başvuruların onaylanması yoğun talep nedeniyle değişiklik gösterebilir. Bu yıllık desteklerin 3.295 TL’ye yükseltildiği açıklandı. Bakan Yanık, 2023 yılı için PTT aracılığıyla ailelere sağlanan nafaka miktarının 3 bin 295 TL’ye yükseltildiğini açıkladı.

Yardım başvurusu nereye yapılır?

Çocuklu aileler için 3.295 TL’ye kadar destek başvuruları e-devlet veya Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakıfları (SYDV) üzerinden yapılabilecek. Başvuruların uygun görülmesi halinde ailelere 12 ay süreyle ödeme yapılacak.

3 Şubat 2023 Cuma

EYT SON DAKİKA…

EYT SON DAKİKA…: Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili son dakika gelişmeleri peş peşe yaşandı. Emekli olabilmek için gün sayan kişilerin bekledikleri haber geldi. İşte EYT

EYT SON DAKİKA… Emeklilikte yaş takılanlar yasalaştı mı, EYT ne zaman yasalaşacak?

Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili son dakika gelişmeleri peş peşe yaşandı. Emekli olabilmek için gün sayan kişilerin bekledikleri haber geldi. İşte EYT haberleri içerisinde yer alan o detaylar…

EYT YASALAŞTI MI, NE ZAMAN YASALAŞACAK?

EYT düzenlemesi beş aşamadan geçerek yasalaşacak.

  • Kanun teklifi metinleri hazırlandı (TAMAMLANDI)
  • Meclis Plan Bütçe Komisyonu’nda görüşülecek (TAMAMLANDI)
  • TBMM Genel Kurulu’nda oylanacak (SALI GÜNÜ GÖRÜŞÜLMESİ BEKLENİYOR)
  •  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayına sunulacak
  • Resmi Gazete’de yayımlanacak

    EYT SON DAKİKA… Emeklilikte yaş takılanlar yasalaştı mı, EYT ne zaman yasalaşacak?

    Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili son dakika gelişmeleri peş peşe yaşandı. Emekli olabilmek için gün sayan kişilerin bekledikleri haber geldi. İşte EYT haberleri içerisinde yer alan o detaylar…

    EYT YASALAŞTI MI, NE ZAMAN YASALAŞACAK?

    EYT düzenlemesi beş aşamadan geçerek yasalaşacak.

    • Kanun teklifi metinleri hazırlandı (TAMAMLANDI)
    • Meclis Plan Bütçe Komisyonu’nda görüşülecek (TAMAMLANDI)
    • TBMM Genel Kurulu’nda oylanacak (SALI GÜNÜ GÖRÜŞÜLMESİ BEKLENİYOR)
    •  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayına sunulacak
    • Resmi Gazete’de yayımlanacak

      EYT SON DAKİKA… Emeklilikte yaş takılanlar yasalaştı mı, EYT ne zaman yasalaşacak?

      Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili son dakika gelişmeleri peş peşe yaşandı. Emekli olabilmek için gün sayan kişilerin bekledikleri haber geldi. İşte EYT haberleri içerisinde yer alan o detaylar…

      EYT YASALAŞTI MI, NE ZAMAN YASALAŞACAK?

      EYT düzenlemesi beş aşamadan geçerek yasalaşacak.

      • Kanun teklifi metinleri hazırlandı (TAMAMLANDI)
      • Meclis Plan Bütçe Komisyonu’nda görüşülecek (TAMAMLANDI)
      • TBMM Genel Kurulu’nda oylanacak (SALI GÜNÜ GÖRÜŞÜLMESİ BEKLENİYOR)
      •  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayına sunulacak
      • Resmi Gazete’de yayımlanacak

        EYT SON DAKİKA… Emeklilikte yaş takılanlar yasalaştı mı, EYT ne zaman yasalaşacak?

        Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili son dakika gelişmeleri peş peşe yaşandı. Emekli olabilmek için gün sayan kişilerin bekledikleri haber geldi. İşte EYT haberleri içerisinde yer alan o detaylar…

        EYT YASALAŞTI MI, NE ZAMAN YASALAŞACAK?

        EYT düzenlemesi beş aşamadan geçerek yasalaşacak.

        • Kanun teklifi metinleri hazırlandı (TAMAMLANDI)
        • Meclis Plan Bütçe Komisyonu’nda görüşülecek (TAMAMLANDI)
        • TBMM Genel Kurulu’nda oylanacak (SALI GÜNÜ GÖRÜŞÜLMESİ BEKLENİYOR)
        •  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayına sunulacak
        • Resmi Gazete’de yayımlanacak

          EYT SON DAKİKA… Emeklilikte yaş takılanlar yasalaştı mı, EYT ne zaman yasalaşacak?

          Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili son dakika gelişmeleri peş peşe yaşandı. Emekli olabilmek için gün sayan kişilerin bekledikleri haber geldi. İşte EYT haberleri içerisinde yer alan o detaylar…

          EYT YASALAŞTI MI, NE ZAMAN YASALAŞACAK?

          EYT düzenlemesi beş aşamadan geçerek yasalaşacak.

          • Kanun teklifi metinleri hazırlandı (TAMAMLANDI)
          • Meclis Plan Bütçe Komisyonu’nda görüşülecek (TAMAMLANDI)
          • TBMM Genel Kurulu’nda oylanacak (SALI GÜNÜ GÖRÜŞÜLMESİ BEKLENİYOR)
          •  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayına sunulacak
          • Resmi Gazete’de yayımlanacak

2 Şubat 2023 Perşembe

Bingöl’de yolcu otobüsü devrildi; 12 yaralı

Bingöl’de yolcu otobüsü devrildi; 12 yaralı: Kaza, Bingöl- Karlıova kara yolunun Çobantaşı köyü mevkisinde meydana geldi. Yoğun kar ve tipi nedeniyle ismi öğrenilemeyen sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybettiği Has Bingöl firmasına ait yolcu otobüsü, kontrolden çıkarak devrildi.Kaza, Bingöl- Karlıova kara yolunun Çobantaşı köyü mevkisinde meydana geldi. Yoğun kar ve tipi nedeniyle ismi öğrenilemeyen sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybettiği Has Bingöl firmasına ait yolcu otobüsü, kontrolden çıkarak devrildi.

1 Şubat 2023 Çarşamba

Kolay ve pratik fajita tarif | tavuk fajita #yemek #yemektarifleri

Kolay ve pratik fajita tarif | tavuk fajita #yemek #yemektarifleri: Kolay ve pratik fajita tarif | tavuk fajita #yemek #yemektarifleri Dünya mutfağının sevilen lezzetlerinden tavuk fajita, hemen hemen herkesin beğenerek yediği bir yemektir. Restoranların yanı sıra evlerde de kolayca yapılabilen bir tarifi olan tavuk fajitayı pişirmenin bazı püf noktaları var.…

31 Ocak 2023 Salı

1993 yılında sırra kadem bastı! 30 yıldır ne duyan ne de gören var

1993 yılında sırra kadem bastı! 30 yıldır ne duyan ne de gören var: İskoçya'da Peter McGuire, isimli 21 yaşındaki genç 1993 yılında gizemli bir şekilde ortadan kayboldu. Aradan geçen 30 yılda ailesiyle hiçbir temasa geçmeyen İskoçya’da Peter McGuire, isimli 21 yaşındaki genç 1993 yılında gizemli bir şekilde ortadan kayboldu. Aradan geçen 30 yılda ailesiyle hiçbir temasa geçmeyen Peter, hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Söz konusu gelişme İngiliz basınında kısa sürede gündem oldu.

30 yıl geçmesine rağmen sır olayı araştırmaya devam eden dedektifler, konuyu henüz aydınlatmayı başaramadı. Ancak dün üst düzey bir dedektif, basına verdiği demeçte, Peter’ın hayatta olduğuna inandığını söyledi.

Gece kulübünde dehşet! 3 çocuk annesini canlı canlı yaktılar

Açıklamanın gündem olması üzerine İskoçya Polisinden Baş Müfettiş Kelly McEwan Peter’ın hayatta olması halinde kendileriyle temasa geçmesini ve bu görüşmenin onun isteği doğrultusunda gideceğini belirterek şöyle dedi:

‘Peter’la onun durumu hakkında konuşup iyi olduğunu belirlemek istiyoruz. Dilerse görüşmemiz gizli kalabilir. Kimseye onun hakkında bir açıklama yapmayız. Dava 30 yıldır sürüyor, Peter’ın öldüğüne dair bir kanıt bulunmadıkça da soruşturma devam edecek’

28 Ocak 2023 Cumartesi

Yeni Evim kampanyası 2023 konut kredisi şartları! Orta gelirliye konut projesine kimler başvurabilir?

Yeni Evim kampanyası 2023 konut kredisi şartları! Orta gelirliye konut projesine kimler başvurabilir?: Yeni Evim konut kampanyasına başvuruların ne zaman başlayacağını, taksitlerin nasıl olacağını ve hangi projelerin kampanyaya dahil olacağı merak ediliyor. Yeni Evim konut kampanyasına başvuruların ne zaman başlayacağını, taksitlerin nasıl olacağını ve hangi projelerin kampanyaya dahil olacağı merak ediliyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Yeni Evim Konut Finansman Programı” kampanyasının detaylarını ortak basın toplantısıyla geçtiğimiz günlerde duyurdu. İlk 100 bin konutluk finansman paketinde yüzde 25’inin İstanbul, yüzde 75’inin diğer Anadolu illerinde olmasına yönelik çalışmayı kapsıyor. Konutlarda bir tavan fiyat olacak ve ilerleyen süreçte iller bazında tavan fiyatları da duyurulacak. Bakan Nebati, İstanbul’un yer aldığı 1. bölgede azami geliri 80 bin lira, 2’nci bölgede azami geliri 65 bin lira ve 3’üncü bölgede azami geliri 45 bin lira olanların kampanyadan faydalanabileceğini dile getirdi.

YENİ EVİM PROJESİ İNTERNET SİTESİ FAALİYETE GEÇTİ

 

Projeye ilişkin internet sitesi üzerinden öğrenilebilecek ve vatandaşlar başvuru yapabilecek. Projeden faydalanmak isteyenler yenievimkampanyasi.com.tr adresine girerek tüm detaylara ulaşabiliyor.

YENİ EVİM KAMPANYASI 2023 BAŞVURU DETAYLARI SAYFASI

YENİ EVİM KONUT KREDİSİNİ HANGİ BANKALAR VERİYOR?

27 Ocak 2023 Cuma

Geçici işçiye kadro verilecek mi, ne zaman? 300 bin geçici işçiye kadro düzenlemesi!

Geçici işçiye kadro verilecek mi, ne zaman? 300 bin geçici işçiye kadro düzenlemesi!: Birçok kurumda çalışan yüz binlerce sözleşmeli personeli ilgilendiren kadro süreci, sözleşmeli personele kadro yasanın yürürlüğe girmesi ile resmen hayataBirçok kurumda çalışan yüz binlerce sözleşmeli personeli ilgilendiren kadro süreci, sözleşmeli personele kadro yasanın yürürlüğe girmesi ile resmen hayata geçmiş oldu. 26 Ocak Perşembe günü Resmi Gazete üzerinden yayımlanan sözleşmeliye kadro detayları, kimleri kapsayacağı, hangi şartları beraberinde getireceği gibi pek çok konuya netlik kazandırmış oldu. Sözleşmeli kadro yasası sonrasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, ‘Geçici işçiye kadro verilecek mi?’ sorusuna seçim öncesini işaret göstererek yanıt verdi.

26 Ocak 2023 Perşembe

Kandil mesajı, sözleri 2023… Resimli, resimsiz, kısa Regaib Kandili mesajları

Kandil mesajı, sözleri 2023… Resimli, resimsiz, kısa Regaib Kandili mesajları: Kandil mesajları 2023 Regaib Kandili kapsamında yakınlarının ve İslam aleminin kandilini tebrik etmek isteyen kişiler tarafından sıklıkla paylaşılıyor. Mesaj Kandil mesajları 2023 Regaib Kandili kapsamında yakınlarının ve İslam aleminin kandilini tebrik etmek isteyen kişiler tarafından sıklıkla paylaşılıyor. Mesaj paylaşımında bulunmak isteyen kişilerin tercihleri ise genellikle resimli ve kısa mesajlar oluyor.

İşte herkesin paylaşabileceği resimli ve resimsiz mesajlara örnekler…

  • Ağaçtan dökülen her yaprak duacınız Kur’an-ı Kerim yoldaşınız olsun. Regaip kandiliniz mübarek olsun.
  • Kim canı gönülden iman eder, kalbini her türlü günah, nifak ve bozgunculuktan temiz tutar, dili ile doğru ve tatlı konuşur, endişeye düşmeden haline razı olur, doğru ve güzel huylu olursa gerçekten mutluluğa erer. Regaip kandiliniz mübarek olsun.
  • Mübarek aylara selam olsun.. Selam olsun ey Regaip Kandili…

25 Ocak 2023 Çarşamba

Özcan Deniz ile Samar Dadgar evlendi! Annesi nikaha katılmadı

Özcan Deniz ile Samar Dadgar evlendi! Annesi nikaha katılmadı: Özcan Deniz ile Feyza Aktan, Mart 2018'de nikâh masasına oturmuş, bir ay sonra oğulları Kuzey dünyaya gelmişti. Ancak evlilik 15 ay sonunda olaylı şekilde Özcan Deniz ile Feyza Aktan, Mart 2018’de nikâh masasına oturmuş, bir ay sonra oğulları Kuzey dünyaya gelmişti. Ancak evlilik 15 ay sonunda olaylı şekilde sona ermişti. Ünlü şarkıcının eski eşini darbettiği iddiasıyla 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı dava geçtiğimiz mart ayında karara bağlanmıştı. Mahkeme, Özcan Deniz’in 2017 yılında işlediği iddia edilen ‘basit yaralama’ suçunun ve 2019 yılındaki darp olayının sabit olduğunu ancak altı aylık şikayet süresinin geçmesi sebebiyle davanın düşürülmesine karar vermişti.

24 Ocak 2023 Salı

Survivor’da iki isim yarışmadan ayrıldı! Ünlüler takımında…

Survivor’da iki isim yarışmadan ayrıldı! Ünlüler takımında…: Survivor'ın ekrana gelen son bölümünde yarışmacılar dokunulmazlık için mücadele etti. İlk oyunu Ünlüler takımı kazandı. Daha sonra erkek yarışmacılar parkura

22 Ocak 2023 Pazar

Kağıthane – İstanbul Havalimanı metro hattı durakları | İstanbul Havalimanı metrosu açıldı mı, ne zaman açılacak?

Kağıthane – İstanbul Havalimanı metro hattı durakları | İstanbul Havalimanı metrosu açıldı mı, ne zaman açılacak?: Kağıthane durağında inerek havalimanına aktarma yapabilecekler. İstanbul Havalimanı metro hattı açılışı için hazırlıklar tamamlandı. Hat sefere başlamadan önce Bakan Karaismailoğlu önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalarda yer alan detaylar ve örnek ulaşım yöntemleri…

İSTANBUL HAVALİMANI METROSU NE KADAR SÜREDE ULAŞIMI SAĞLAYACAK?

Karaismailoğlu, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro hattının tek seferde ihale edilen ve inşa edilen en uzun metro hattı olduğunu belirterek, hattın en kısa sürede bitirilmesi adına aynı anda ilk defa bir projede 10 adet tünel açma makinası kullanıldığını vurguladı. Saatte 120 kilometre hızla Türkiye’nin en hızlı metro araçlarının da bu hat üzerinde kullanılacağını dile getiren Karaismailoğlu, proje detaylarını anlattı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, “TBM ilerlemelerinde; günde 65,5 metre, haftada 306 metre, ayda bin 233 metre ile kazı rekorları kırdık. Saatte 120 kilometre hız ile Türkiye’nin en hızlı metro araçları da bu hattımızda kullanılacak. 72 metre ile Türkiye’nin en derin metro istasyonu olan Gayrettepe İstasyonu’nu da bu proje kapsamında inşa ettik. Akıllı tünel konseptini dünya metrolarında ilk defa bu projede hayata geçirdik. Böylece tünel yangın güvenliğine yeni bir teknoloji kazandırdık. Bakanlığımızın destekleri ve Aselsan, TÜBİTAK iş birliği ile yine ilk defa yerli ve millî imkânlarla geliştirilen sinyalizasyon sistemi de bu metro hattımızda kullanılacak. Hattımız; Beşiktaş, Şişli, Kâğıthane, Eyüpsultan ve Arnavutköy ilçelerinde 8 istasyondan geçecek ve günlük 800 bin yolcuya hizmet edecek kapasitedir. Hattın işletmeye açılmasıyla dünyanın en büyük ve en önemli küresel aktarma merkezi olan İstanbul Havalimanı’na; Kâğıthane’den 24 dakikada, Göktürk’ten 12 dakikada, Esenler’den 45 dakikada, Taksim’den 41 dakikada, Zincirlikuyu’dan 33 dakikada, 4. Levent’ten 35 dakikada ulaşılabilecek. Ülkemizin dünyaya açılan kapısına ulaşmak işte bu kadar kısa sürelerde kolay ve konforlu hâle geldi. Bu konforu sunmak, Türkiye’nin ve İstanbul’un en kıymetli projelerinden birini hayata geçirmek, son 20 yılda olduğu gibi, milletine hizmet aşkı ile çalışan bizlere nasip olacak. Bu gururu yaşamak, zor zamanlarda da milletinin yanında, onunla omuz omuza olan, sadece iyi zamanında değil asıl zor zamanında vatandaşının yanında olan AK Parti kadrolarına nasip oldu. Hattımız ilk aşamada Mahmutbey metrosu ile Kâğıthane’de entegre oluyor. Yaklaşık 4 ay sonra bu hattı metrobüs ve Hacıosman-Yenikapı Metrosu Zincirlikuyu İstasyonları ile entegre edeceğiz. Yaklaşık 3,5 kilometrelik bir etabı daha tamamlayarak, 34 kilometre olan hattımızı 37,5 kilometreye çıkaracağız” şeklinde konuştu.