- Bir gliserol molekülü ile yağ asitlerinin yapmış olduğu esterlerdir. (%95)
Yediğimiz yağın %95 kadarı trigliserittir.
- Az miktarda di ve mono gliserit de bulunur.
- Digliseritte gliserole 2 yağ asidi, monogliseritte 1 yağ asidi eklenmiştir.
- Yağlar serbest olarak bulunmazlar.
- Yağlı yiyeceklerden bazı işlemlerle elde edilirler.
- Bir gliserol molekülü ile yağ asitlerinin yapmış olduğu esterlerdir. (%95)
- Az miktarda di ve mono gliserit de bulunur.
- Digliseritte gliserole 2 yağ asidi, monogliseritte 1 yağ asidi eklenmiştir.
- Yağlar serbest olarak bulunmazlar.
- Yağlı yiyeceklerden bazı işlemlerle elde edilirler.
- Bir gliserol molekülü ile yağ asitlerinin yapmış olduğu esterlerdir. (%95)
- Az miktarda di ve mono gliserit de bulunur.
- Digliseritte gliserole 2 yağ asidi, monogliseritte 1 yağ asidi eklenmiştir.
- Yağlar serbest olarak bulunmazlar.
- Yağlı yiyeceklerden bazı işlemlerle elde edilirler.
- Bir gliserol molekülü ile yağ asitlerinin yapmış olduğu esterlerdir. (%95)
- Az miktarda di ve mono gliserit de bulunur.
- Digliseritte gliserole 2 yağ asidi, monogliseritte 1 yağ asidi eklenmiştir.
- Yağlar serbest olarak bulunmazlar.
- Yağlı yiyeceklerden bazı işlemlerle elde edilirler.
- Bir gliserol molekülü ile yağ asitlerinin yapmış olduğu esterlerdir. (%95)
- Az miktarda di ve mono gliserit de bulunur.
- Digliseritte gliserole 2 yağ asidi, monogliseritte 1 yağ asidi eklenmiştir.
- Yağlar serbest olarak bulunmazlar.
- Yağlı yiyeceklerden bazı işlemlerle elde edilirler.
- Bir gliserol molekülü ile yağ asitlerinin yapmış olduğu esterlerdir. (%95)
- Az miktarda di ve mono gliserit de bulunur.
- Digliseritte gliserole 2 yağ asidi, monogliseritte 1 yağ asidi eklenmiştir.
- Yağlar serbest olarak bulunmazlar.
- Yağlı yiyeceklerden bazı işlemlerle elde edilirler.
- Bir gliserol molekülü ile yağ asitlerinin yapmış olduğu esterlerdir. (%95)
- Az miktarda di ve mono gliserit de bulunur.
- Digliseritte gliserole 2 yağ asidi, monogliseritte 1 yağ asidi eklenmiştir.
- Yağlar serbest olarak bulunmazlar.
- Yağlı yiyeceklerden bazı işlemlerle elde edilirler.
- Bir gliserol molekülü ile yağ asitlerinin yapmış olduğu esterlerdir. (%95)
- Az miktarda di ve mono gliserit de bulunur.
- Digliseritte gliserole 2 yağ asidi, monogliseritte 1 yağ asidi eklenmiştir.
- Yağlar serbest olarak bulunmazlar.
- Yağlı yiyeceklerden bazı işlemlerle elde edilirler.
- Bir gliserol molekülü ile yağ asitlerinin yapmış olduğu esterlerdir. (%95)
- Az miktarda di ve mono gliserit de bulunur.
- Digliseritte gliserole 2 yağ asidi, monogliseritte 1 yağ asidi eklenmiştir.
- Yağlar serbest olarak bulunmazlar.
- Yağlı yiyeceklerden bazı işlemlerle elde edilirler.
- Bir gliserol molekülü ile yağ asitlerinin yapmış olduğu esterlerdir. (%95)
- Az miktarda di ve mono gliserit de bulunur.
- Digliseritte gliserole 2 yağ asidi, monogliseritte 1 yağ asidi eklenmiştir.
- Yağlar serbest olarak bulunmazlar.
- Yağlı yiyeceklerden bazı işlemlerle elde edilirler.
Yediğimiz yağın %95 kadarı trigliserittir.
Yediğimiz yağın %95 kadarı trigliserittir.
Yediğimiz yağın %95 kadarı trigliserittir.
Yediğimiz yağın %95 kadarı trigliserittir.
Yediğimiz yağın %95 kadarı trigliserittir.
Yediğimiz yağın %95 kadarı trigliserittir.
Yediğimiz yağın %95 kadarı trigliserittir.
Yediğimiz yağın %95 kadarı trigliserittir.
Yediğimiz yağın %95 kadarı trigliserittir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder