21 Haziran 2021 Pazartesi

PUBG Mobile UC Hilesi

PUBG Mobile UC Hilesi Nasıl Yapılır?
PUBG Mobile Nedir?
Yazımıza başlamadan evvel siz kıymetli okuyucularımıza Pubg Mobile hakkında bilgi vermek istedik. Playerunknown's Battlegrounds, klasik PUBG Mobile bilgi birikimini mobil platforma resmi ve onaylanmış bir biçimde taşımış savaş ve hayatta kalma oyunudur. Tencent gaming buddy emülatörünü indirerek pubg mobile oynayabilirsiniz. Bunun ile birlikte yüzlerce oyuncunun hayatta kalmak için mücadele ettiği bu zorlu savaş meydanına paraşütle atlayacaksınız ve ultra realist savaş mekaniği kontrollerini deneyimlerken, oyunun heyecan verici savaş özelliklerini keşfedin. Bunun dışında araçların olduğu, bina ve haritadan oluşan bu gerçekçi oyunun ses efektlerinin tadını çıkarın. Böylelikle her zaman, her yerde arkadaşlarınızla sohbet etme imkanı bulmuş olursunuz. Bunun ile birlikte oyunda paraşütle atladıktan sonra sıcak bir çatışmaya girerek ya da oyunun sonuna kadar pusarak oyunun kurallarını kendiniz seçebilirsiniz. Gerçekçi bir oyun olan Pubg Mobile, farklı oyuncu stilleri geliştirmenize olanak sağlar. Bunun ile birlikte PUBG deneyimlerini yaşamakta olan oyuncular bu özelliğe bayılacaklar.

PUBG Mobile UC Ne Anlama Gelmektedir?
Oyun sırasında herkes birbiri ile eşit oldur. Fakat PUBG Mobile Silver'dan diğer bir para birimi olan UC (Unknown Cash) ile oyuncular giysiler, paraşütler ve silahlar gibi özel öğelere erişim sağlayabiliyorlar. Bunun dışında yeni sezonun başında özel modlara, yeni rekabet seviyelerine ve yeni öğelere erişim sağlanır. Özellikle düşmanınıza korku vermek istiyorsanız bu özellikler tam size göre olacaktır.

PUBG Mobile UC Hilesi Nasıl Çalışır?
Pubg mobile uc hilesi 2021 için dilediğiniz tutarı belirleyin. Pubg Mobile UC Hilesi Belirlediğiniz miktar kadar UC veya BP seçin. Daha sonra hile sitemizden gönder düğmesine basınız. PUBG Mobile kullanıcı adınızı eksiksiz ve doğru şekilde girin. Eğer yanlış kullanıcı adı verirseniz hile geçersiz olacaktır. Oyuna giriş yapacağınız platformu seçebilirsiniz. Doğrulama adımlarını bütünüyle eksiksiz tamamlayın.

PUBG Mobile UC Hilesi Tam Olarak Nedir?
PUBG Mobile UC hilesi ile oyunda pek çok öğeye sahip olabilirsiniz. PUBG mobile severlerin bildiği gibi, oyundaki herkes kıyafet, kostüm, cilt, silah vb. öğeleri bedava alamaz. PUBG Mobile hileleri ise, UC teslimatı yaparak size ücretsiz bu kadar kıymetli bir envantere sahip olmanıza olanak sağlar.

https://www.hile.app/uchilesi/


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder